Recepti s šitakami
Enostavna različica umešanih jajčk, ki se ji ne morate upreti.
Šitake so v kulinariki cenjene zaradi izjemne uporabnosti v vsakdanji kuhinji. Šitake se lahko uporablja tako sveže kot kuhane. Izjemen okus šitak se dobro ujame tudi z močnejšimi okusi v jedi, pri čemer jih začimbe ne prekrijejo ampak zgolj oplemenitijo.
Pri gojenju šitak ne uporabljamo nikakršnih pesticidov.
Šitake lahko pripravimo na 101 način - uporabne so v azijskih kot tudi tradicionalnih jedeh.
S šitakami boste popestrili jedi in razveselili vaše brbončice.
Šitake lahko uživate kuhane kot tudi surove.
Enostavna različica umešanih jajčk, ki se ji ne morate upreti.
Šitake lahko enostavno vzgojite tudi sami v 7 dneh s pomočjo posebnega substrata. Cena posameznega substrata znaša 22,00 €.
© 2007-2016 Kadunc d.o.o. Vse pravice pridržane. Piškotki iz šitak
"Piškotki" (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla …
Novi zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) zahteva, da vsaka spletna stran, ki uporablja piškotke, uporabniku posreduje naslednje informacije:
Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.
Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.
To spletno mesto uporablja naslednje piškotke:
Ime piškotka | Namen | Vir / Podjetje |
sprejelCookie | Sprejemanje pogojev o piškotkih | Kadunc Trgovina-Servis d.o.o. |